Gemeente Woudenberg Gemeente Woudenberg

Vind jij het een uitdaging om verantwoordelijk te worden voor de leefbaarheid en veiligheid in Woudenberg? En vind jij het belangrijk dat regels worden nageleefd en help je graag mensen verder? Bekijk dan snel onze vacature voor BOA.

(Junior) Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

Waarom wil jij deze functie

Je gaat werken in een kleine, professionele en ambitieuze organisatie. Je hebt een brede verantwoordelijkheid, onze lijnen zijn kort zodat we snel kunnen schakelen. Samen met je collega’s binnen het team Veiligheid ben je bezig om iedere dag het beste te doen voor Woudenberg en haar inwoners. Daarbij ben je het eerste aanspreekpunt voor de inwoners maar ook  een belangrijke schakel voor alle collega’s en het bestuur in de organisatie. Geen dag is hetzelfde, de taken zijn afwisselend en je krijgt veel ruimte om hier je eigen draai aan te geven. Wij zien je graag je talenten ontwikkelen en stimuleren een goede balans in werk en privé.

Wat ga je doen

Als BOA bij onze gemeente sta jij midden in de samenleving. Je vertegenwoordigt de gemeente in je functie op een correcte en integere wijze. Je hebt een signalerende rol op straat: zien en gezien worden, kennen en gekend worden. Jij weet in elke situatie goed in te schatten wat er van je wordt gevraagd. Bij kleine ergernissen en situaties die zorgen voor overlast weet je op de juiste manier te handelen. Je ziet erop toe dat wetgeving in de openbare ruimte wordt nageleefd, bijvoorbeeld de wegenverkeerswet, de APV en de afvalstoffenverordening. Belangrijke onderwerpen zijn het toezicht op de Alcoholwet, parkeren, jeugd, aanbieden afval en evenementen. Daar waar nodig treed je corrigerend of verbaliserend op. Tegelijkertijd ben je het visitekaartje van onze gemeente. Je gaat de verbinding aan met de inwoners, treedt dienstverlenend op en handelt klachten en meldingen af.

Wie ben jij

Je bent het visitekaartje van de gemeente en geeft inwoners het gevoel dat ze veilig zijn en gehoord worden. Je hebt een groot rechtvaardigheidsgevoel, levert graag kwaliteit en tot slot werk je als handhaver nauw samen met gedreven, enthousiaste en betrokken collega’s. Omdat de werkzaamheden in deze rol zeer variëren is het belangrijk dat je de regie hebt over je eigen werkzaamheden en in staat bent om te prioriteren. Het is van essentieel belang dat je met je klantgerichte instelling altijd op zoek weet te gaan naar een duurzame oplossing. Ook schoolverlaters worden uitgenodigd te solliciteren.

Wat vragen wij

  • MBO+ werk- en denk niveau (bv Handhaver Toezicht en Veiligheid) aangevuld met een BOA diploma;
  • Ervaring als BOA opgedaan is een pré (geen harde eis)
  • In het bezit van een geldig HTV en/of BOA getuigschrift
  • Het geen probleem vinden om onregelmatige diensten en in de weekenden te werken
  • Het beheersen van de Nederlandse taal
  • Van onbesproken gedrag zijn. (VOG verklaring kunnen overleggen)
  • In goede fysieke en mentale conditie zijn

Ons aanbod

  • We bieden je een contract van één jaar met mogelijkheid op een vast contract na een jaar.
  • Een werkweek van 32 – 36 uur.
  • Een salaris in schaal 7 tussen de € 2.404,- en € 3.784,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Naast je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% wat je iedere maand vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen passend bij jouw persoonlijke wensen. Denk aan: uitbetaling, extra verlofuren of opleidingskosten.
  • 27 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.
  • Ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
  • Werken in een leuk team met enthousiaste collega’s.

Over de gemeente Woudenberg

Echte impact maken doe je bij de gemeente Woudenberg waar we met ruim 100 medewerkers ons inzetten voor ongeveer 14.000 Woudenbergers. We zijn een kleine gemeente, trots op onze zelfstandigheid en hebben te maken met een grote verscheidenheid aan vraagstukken die we sámen aanpakken. Woudenberg bouwt samen, met vertrouwen aan een duurzame en mooie toekomst. Woudenberg, samen bouwen met vertrouwen

Wij maken graag kennis met jou

Wil je meer informatie over deze functie of over het team en onze manier van werken? Neem dan contact op met Dennis Knuist, coördinator/senior adviseur openbare orde en veiligheid. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ellen van Middelkoop, HR-adviseur. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14-033.

Meteen enthousiast, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Via de onderstaande knop kun je snel en gemakkelijk solliciteren. Aan deze vacature zit geen sluitingsdatum vast. Als we voldoende aanknopingspunten zien, gaan we graag met je in gesprek. We zien je sollicitatie met veel belangstelling tegemoet als jij dé Buitengewoon opsporingsambtenaar zijn waar wij naar op zoek zijn! In je brief en cv lezen we graag je motivatie, je werkervaring en opleiding.

 

Acquisitie stellen we  niet op prijs.


 

Contactpersonen:
Ellen van Middelkoop
tel.: 14-033
Bedrijfspagina:
https://www.woudenberg.nl/
Terug naar boven